Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: Machine Gun Kelly - Mainstream Sellout

RECENZE: Machine Gun Kelly - Mainstream Sellout

Vydáno: 03.05.2022 10:50 v sekci Fakkerník - Jakub Poštolka | foto: facebook interpreta

Když Machine Gun Kelly zrovna neplní plátky společenských webů s informacemi o tom, jak si se snoubenkou Megan Fox pošmákli na krvi toho druhého nebo přes média nefajtí s Coreym Taylorem, je vcelku produktivní v nahrávacím studiu. Jeho nejnovějším počinem je kousek nazvaný "Mainstream Sellout".

Machine Gun Kelly - Mainstream SelloutMACHINE GUN KELLY
Mainstream Sellout

vyšlo: 25. března

Kdyby mi před pár lety někdo řekl, že Machine Gun Kelly bude produkovat čistokrevný pop-punk za dohledu Travise Barkera, těžko bych tomu uvěřil. Nedávný žánrový obrat se mu ale povedl - s dva roky starým albem "Tickets To My Downfall" dosáhl na největší komerční úspěch a bylo jasné, že jeho další kroky povedou tím samým směrem. To je ale paradoxně největší problém novinky "Mainstream Sellout". Většina skladeb je předvídatelná a je cítit, že zatímco před dvěma lety MGK ještě prozkoumával nová teritoria, tentokrát jde najisto. Což neznamená, že to dělá špatně. Je to příjemná žánrová nostalgie. Travis Barker přesvědčuje, že je stále bubenickou špičkou, a pokud se MGK něco povedlo, tak to byl výběr hostů. Ať už je to jednoduchá, ale o to víc hitová věc "Make Up Sex" s Blackbearem, žánrový crossover s Bring Me The Horizon v podobě tracku "Maybe" nebo rapově posazená "Ay!", kde spojil síly s Lil Waynem.

Nejsilnějším okamžikem je upravená verze singlu "Papercuts" s grungeovým nádechem a textem o boji se slávou a závislostmi, což je téma č. 1 celého alba. Příště by to ale chtělo takových momentů víc, jinak bude hrozit, že se z pop-punkové renesance stane velkolepá nuda. Každopádně se těšíme, jak se Machinovi povede 19. září naživo v Praze.

7/10



DOPORUČENÉ ČLÁNKY
RECENZE: Staind - Confessions of the Fallen
RECENZE: Staind - Confessions of the Fallen Dvanáct let. Tolik času uplynulo od poslední nahrávky špílmachrů Staind z amerického Springfieldu. Frontmanovi Aaronu Lewisovi se tehdy přejedlo neustálé tourování "šest dní v týdnů, osm týdnů v kuse" a po sedmi vydaných deskách... čtěte zde
Vydáno: 27.09.2023 09:48 v sekci Fakkerník
Na Rock for People přijedou Bring Me the Horizon
Can you feel, can you feel my heart? Bring Me the Horizon si dají repete na Rock for People Rock for People festival zná prvního ze čtyř headlinerů 28. ročníku. Do Hradce Králové dorazí Bring Me the Horizon, kteří na festivalu vystoupili už v roce 2019. Akce se uskuteční od 12. do 15. června v hradeckém multifunkčním... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2023 10:27 v sekci Novinky
blink-182 - One More time
VIDEO: To je doják! Už jste viděli nový klip Blink-182? O Blink-182 se mluví poslední rok hlavně v souvislosti s návratem Toma DeLonga. Kapela v vloni oznámila světové tour a pustila se do tvorby další muziky. Nová deska by měla vyjít 20. října. Po loňské "Edging" je venku další... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2023 10:00 v sekci Video
ROZHOVOR: Cane Hill - Debila v partě nikdo nechce
ROZHOVOR: Cane Hill - Debila v partě nechce nikdo Na Rock for People 2023 jsme se sešli s bubeníkem metalové kapely Cane Hill Devinem Clarkem. Pokecali jsme o jejich novém albu, začátcích v americké Louisianě i kapelách, se kterýma kluci strávili x měsíců na cestách během... čtěte zde
Vydáno: 24.09.2023 10:10 v sekci Fakkerník
Thy Art Is Murder vyhodili frontmana CJe, na nové desce byl nahrazen
Thy Art Is Murder vykopli frontmana CJe. On se to prý dozvěděl z Instagramu Přesně v den vydání šesté studiovky "Godlike", tedy 22. září, přišli australští deathcoristé s nečekaným oznámením. Zpěvák Chris McMahon už není součástí kapely a z nové desky byly odstraněny jeho vokály. čtěte zde
Vydáno: 23.09.2023 11:23 v sekci Novinky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- FOTO: Předčasný konec. Machine Gun Kelly nenadchnul a z pódia zmizel dřív, než měl. (10.06.2023 14:56 v Foto)
- FOTO: Rock im Park ovládli Bring Me The Horizon, Foo Fighters a Fever 333 (06.06.2023 15:42 v Foto)
- Na Machine Gun Kellyho do kina! Koncert i exkluzivní pohled do zákulisí (13.04.2023 10:40 v Novinky)
- Machine Gun Kelly si na party rozmlátil skleničku o hlavu. Oslavoval tak vyprodaný koncert (16.07.2022 09:55 v Novinky)
- VIDEO: Machine Gun Kelly fušuje do práce System Of A Down (10.04.2022 10:50 v Video)
- VIDEO: Machine Gun Kelly si v novém klipu otevřel továrnu na drsná děcka (21.02.2022 11:00 v Video)
- Machine Gun Kelly se zasnoubil s Megan Fox. Dohra byla krvavá (14.01.2022 11:30 v Novinky)
- Boj mezi Coreym Taylorem a MGK pokračuje. Na koho se bučelo? (30.09.2021 16:00 v Novinky)
- Machine Gun Kelly a Travis Barker už zase něco pečou (25.08.2021 15:30 v Novinky)
- Machine Gun Kelly nabízí ve valentýnském merchi i vibrátor (11.02.2021 13:05 v Novinky)
- Kutí Avril Lavigne něco s Machinem Gun Kellym? (13.01.2021 08:50 v Novinky)
- VIDEO: Machine Gun Kelly umí zaválet i bez kapely (07.01.2021 11:45 v Video)
- Machine Gun Kelly: „Já a Yungblud jsme moderní Elton John a Jimi Hendrix“ (09.11.2020 16:00 v Novinky)
- Machine Gun Kelly má novou desku. Bez Kurta Cobaina by ale možná nikdy nevznikla (25.09.2020 09:04 v Novinky)
- VIDEO: Pop-punk žije i roce 2020. Díky Machine Gun Kellymu (07.09.2020 16:05 v Video)
- VIDEO: Stop rasismu! Poslechněte si názor Machine Gun Kellyho (07.06.2020 10:00 v Video)
- VIDEO: Machine Gun Kelly coveruje Linkin Park. Z výsledku naskakuje husí kůže (11.08.2017 13:15 v Video)
- FOTO: Linkin Park i s popovým pohonem trhají asfalt (12.06.2017 11:05 v Foto)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Pá 06.10.
Heart of a Coward, Ghost Iris (Rock Café Southock, Jablunkov)
Čt 12.10.
Highly Suspect (Roxy, Praha)
Čt 19.10.
Annisokay (Storm Club, Praha)
Čt 26.10.
Neck Deep (MeetFactory, Praha)
Pá 03.11.
Enter Shikari (SaSaZu, Praha)
So 04.11.
Skynd (SaSaZu, Praha)
St 08.11.
Oomph! (MeetFactory, Praha)
Pá 10.11.
Impericon Never Say Die tour (Storm Club, Praha)
Po 13.11.
Go_A (Roxy, Praha)
Ne 19.11.
Halestorm, Black Veil Brides (SaSaZu, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2023 SMILE MUSIC s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe