Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: Machine Gun Kelly - Mainstream Sellout

RECENZE: Machine Gun Kelly - Mainstream Sellout

Vydáno: 03.05.2022 10:50 v sekci Fakkerník - Jakub Poštolka | foto: facebook interpreta

Když Machine Gun Kelly zrovna neplní plátky společenských webů s informacemi o tom, jak si se snoubenkou Megan Fox pošmákli na krvi toho druhého nebo přes média nefajtí s Coreym Taylorem, je vcelku produktivní v nahrávacím studiu. Jeho nejnovějším počinem je kousek nazvaný "Mainstream Sellout".

Machine Gun Kelly - Mainstream SelloutMACHINE GUN KELLY
Mainstream Sellout

vyšlo: 25. března

Kdyby mi před pár lety někdo řekl, že Machine Gun Kelly bude produkovat čistokrevný pop-punk za dohledu Travise Barkera, těžko bych tomu uvěřil. Nedávný žánrový obrat se mu ale povedl - s dva roky starým albem "Tickets To My Downfall" dosáhl na největší komerční úspěch a bylo jasné, že jeho další kroky povedou tím samým směrem. To je ale paradoxně největší problém novinky "Mainstream Sellout". Většina skladeb je předvídatelná a je cítit, že zatímco před dvěma lety MGK ještě prozkoumával nová teritoria, tentokrát jde najisto. Což neznamená, že to dělá špatně. Je to příjemná žánrová nostalgie. Travis Barker přesvědčuje, že je stále bubenickou špičkou, a pokud se MGK něco povedlo, tak to byl výběr hostů. Ať už je to jednoduchá, ale o to víc hitová věc "Make Up Sex" s Blackbearem, žánrový crossover s Bring Me The Horizon v podobě tracku "Maybe" nebo rapově posazená "Ay!", kde spojil síly s Lil Waynem.

Nejsilnějším okamžikem je upravená verze singlu "Papercuts" s grungeovým nádechem a textem o boji se slávou a závislostmi, což je téma č. 1 celého alba. Příště by to ale chtělo takových momentů víc, jinak bude hrozit, že se z pop-punkové renesance stane velkolepá nuda. Každopádně se těšíme, jak se Machinovi povede 19. září naživo v Praze.

7/10



DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Rock for People, Bring Me The Horizon, Sum 41, Avril Lavigne, Dogstar, Alien Weaponry, Royal Republic, Hoobastank, Hradec Králové 14.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Bring Me The Horizon složili reparát. Na Rock for People přivezli hudební i vizuální skvost Mnoho návštěvníků festivalového roku 2019 nejspíš vzpomínalo na BMTH hořkosladce - především kvůli Oliho hlasivkám a špatnému zvuku, který jejich tehdejší koncert doprovázel. O pět let později všechno odpouštíme. čtěte zde
Vydáno: 15.06.2024 09:32 v sekci Foto
Rock for People, The Offspring, Parkway Drive, Neck Deep, Vypsaná fiXa, Body Count, Crystal Lake, Hradec Králové 13.6.2024 (fotogalerie)
Foto: The Offspring na Rock For People pokořili světový rekord! Zahráli pro 1,7 milionu lidí Dobře, s tím číslem tak trochu kecáme, ale kytarista Noodles mluvil o údajném počtu návštěvníků festivalu tak autenticky, že by mu na to člověk i naletěl. O pozici headlinerů se The Offspring podělili s Parkway Drive. čtěte zde
Vydáno: 14.06.2024 10:55 v sekci Foto
Rock for People, The Prodigy, P.O.D., Enter Shikari, Thy Art Is Murder, Hradec Králové 12.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: První den Rock For People ovládli třaskaví The Prodigy a Enter Shikari. Corey Taylor se neukázal Festival Rock For People, ročník 29 otevřel brány pro očekávaných 40 tisíc návštěvníků. Hned první den jich dorazilo 32 tisíc. Nebyla nouze o metalcorové tóny a na závěr vypukla obrovská party s The Prodigy. čtěte zde
Vydáno: 13.06.2024 10:17 v sekci Foto
Machine Head, Refore, Forum Karlín, Praha, 10.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Strejda Robb a jeho Machine Head si v Praze otevřeli vysokou školu metalovou Po necelých dvou letech se do Prahy vrátili Machine Head. Tentokrát do menšího, za to v roli headlinerů. Lidí mohlo přijít víc, ale ti, kdo dorazili, rozhodně nelitovali. Příjemně strávený metalový dýchánek. čtěte zde
Vydáno: 11.06.2024 22:40 v sekci Foto
††† (Crosses), Vowws, Roxy, Praha, 6.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Svátek nejen pro fanoušky Deftones. Chino Moreno poprvé přivezl své ††† (Crosses) Tři kříže (ty z bílýho kamení ne, to jsou zase jiný) jsou bočním projektem frontmana Deftones, China Morena a kytaristy zaniklých Far, Shauna Lopeze. Tahle synth/dark wave dvojka přijela poprvé do Prahy. Bylo vyprodáno a bylo to... čtěte zde
Vydáno: 09.06.2024 22:11 v sekci Foto
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- FOTO: Předčasný konec. Machine Gun Kelly nenadchnul a z pódia zmizel dřív, než měl. (10.06.2023 14:56 v Foto)
- FOTO: Rock im Park ovládli Bring Me The Horizon, Foo Fighters a Fever 333 (06.06.2023 15:42 v Foto)
- Na Machine Gun Kellyho do kina! Koncert i exkluzivní pohled do zákulisí (13.04.2023 10:40 v Novinky)
- Machine Gun Kelly si na party rozmlátil skleničku o hlavu. Oslavoval tak vyprodaný koncert (16.07.2022 09:55 v Novinky)
- VIDEO: Machine Gun Kelly fušuje do práce System Of A Down (10.04.2022 10:50 v Video)
- VIDEO: Machine Gun Kelly si v novém klipu otevřel továrnu na drsná děcka (21.02.2022 11:00 v Video)
- Machine Gun Kelly se zasnoubil s Megan Fox. Dohra byla krvavá (14.01.2022 11:30 v Novinky)
- Boj mezi Coreym Taylorem a MGK pokračuje. Na koho se bučelo? (30.09.2021 16:00 v Novinky)
- Machine Gun Kelly a Travis Barker už zase něco pečou (25.08.2021 15:30 v Novinky)
- Machine Gun Kelly nabízí ve valentýnském merchi i vibrátor (11.02.2021 13:05 v Novinky)
- Kutí Avril Lavigne něco s Machinem Gun Kellym? (13.01.2021 08:50 v Novinky)
- VIDEO: Machine Gun Kelly umí zaválet i bez kapely (07.01.2021 11:45 v Video)
- Machine Gun Kelly: „Já a Yungblud jsme moderní Elton John a Jimi Hendrix“ (09.11.2020 16:00 v Novinky)
- Machine Gun Kelly má novou desku. Bez Kurta Cobaina by ale možná nikdy nevznikla (25.09.2020 09:04 v Novinky)
- VIDEO: Pop-punk žije i roce 2020. Díky Machine Gun Kellymu (07.09.2020 16:05 v Video)
- VIDEO: Stop rasismu! Poslechněte si názor Machine Gun Kellyho (07.06.2020 10:00 v Video)
- VIDEO: Machine Gun Kelly coveruje Linkin Park. Z výsledku naskakuje husí kůže (11.08.2017 13:15 v Video)
- FOTO: Linkin Park i s popovým pohonem trhají asfalt (12.06.2017 11:05 v Foto)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Pá 12.07.
Anders Colsefni (Rock Café Southock, Jablunkov)
St 07.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
St 07.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Čt 08.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Pá 09.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Pá 04.10.
Our Last Night (SaSaZu, Praha)
Ne 27.10.
Imminence (MeetFactory, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe