Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: Machine Gun Kelly - Mainstream Sellout

RECENZE: Machine Gun Kelly - Mainstream Sellout

Vydáno: 03.05.2022 10:50 v sekci Fakkerník - Jakub Poštolka | foto: facebook interpreta

Když Machine Gun Kelly zrovna neplní plátky společenských webů s informacemi o tom, jak si se snoubenkou Megan Fox pošmákli na krvi toho druhého nebo přes média nefajtí s Coreym Taylorem, je vcelku produktivní v nahrávacím studiu. Jeho nejnovějším počinem je kousek nazvaný "Mainstream Sellout".

Machine Gun Kelly - Mainstream SelloutMACHINE GUN KELLY
Mainstream Sellout

vyšlo: 25. března

Kdyby mi před pár lety někdo řekl, že Machine Gun Kelly bude produkovat čistokrevný pop-punk za dohledu Travise Barkera, těžko bych tomu uvěřil. Nedávný žánrový obrat se mu ale povedl - s dva roky starým albem "Tickets To My Downfall" dosáhl na největší komerční úspěch a bylo jasné, že jeho další kroky povedou tím samým směrem. To je ale paradoxně největší problém novinky "Mainstream Sellout". Většina skladeb je předvídatelná a je cítit, že zatímco před dvěma lety MGK ještě prozkoumával nová teritoria, tentokrát jde najisto. Což neznamená, že to dělá špatně. Je to příjemná žánrová nostalgie. Travis Barker přesvědčuje, že je stále bubenickou špičkou, a pokud se MGK něco povedlo, tak to byl výběr hostů. Ať už je to jednoduchá, ale o to víc hitová věc "Make Up Sex" s Blackbearem, žánrový crossover s Bring Me The Horizon v podobě tracku "Maybe" nebo rapově posazená "Ay!", kde spojil síly s Lil Waynem.

Nejsilnějším okamžikem je upravená verze singlu "Papercuts" s grungeovým nádechem a textem o boji se slávou a závislostmi, což je téma č. 1 celého alba. Příště by to ale chtělo takových momentů víc, jinak bude hrozit, že se z pop-punkové renesance stane velkolepá nuda. Každopádně se těšíme, jak se Machinovi povede 19. září naživo v Praze.

7/10



DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Five Finger Death Punch - IOU
VIDEO: Five Finger Death Punch servírují pekelnou pecku z nového alba Měsíc od vydání songu "Afterlife" vábí pětiprsťáci na stejnojmenné album (a nejen to) již druhým počinem a novými informacemi k deváté desce. Známe tracklist, obal i datum vydání! čtěte zde
Vydáno: 15.05.2022 17:45 v sekci Video
My Chemical Romance - The Foundations of Decay
VIDEO: Návrat legendy! My Chemical Romance vypustili nový singl Osm let. Tak dlouho čekali fanoušci My Chemical Romance na nový materiál. A čekání se vyplatilo. čtěte zde
Vydáno: 14.05.2022 11:00 v sekci Video
VZPOMÍNKA: Jak Marilyn Manson málem dostal flákanec od Johna 5
VZPOMÍNKA: Jak Marilyn Manson málem dostal flákanec od Johna 5 Je poměrně známým faktem, že měl kytarista John 5 šestileté období, během kterého hrál po boku Marilyna Mansona. Nyní se hudebník rozpomenul na den, kdy mu chybělo jen málo, aby se s Mansonem porval přímo na pódiu během koncertu. čtěte zde
Vydáno: 13.05.2022 10:50 v sekci Fakkerník
Zemřel zpěvák The Black Dahlia Murder. Spekuluje se o sebevraždě
Zemřel zpěvák The Black Dahlia Murder. Spekuluje se o sebevraždě Zemřel Trevor Strnad, zpěvák melodic deathmetalové úderky The Black Dahlia Murder. O tragické události informovala na sociálních sítích kapela. Strnadovi bylo pouhých 41 let. čtěte zde
Vydáno: 12.05.2022 11:20 v sekci Novinky
Jim Carrey se rozkecal o svém vztahu (nejen) k metalu
Jim Carrey vzpomíná na zážitek s Panterou a vypichuje nejlepší song Nirvany V nedávném rozhovoru s filmovým kritikem a zábavním reportérem Kevinem McCarthym se Jim Carrey rozpovídal o tom, jak se cítil při prvním poslechu legendární skupiny Pantera, i o svém širokém hudebním záběru. čtěte zde
Vydáno: 10.05.2022 20:35 v sekci Fakkerník
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- VIDEO: Machine Gun Kelly fušuje do práce System Of A Down (10.04.2022 10:50 v Video)
- VIDEO: Machine Gun Kelly si v novém klipu otevřel továrnu na drsná děcka (21.02.2022 11:00 v Video)
- Machine Gun Kelly se zasnoubil s Megan Fox. Dohra byla krvavá (14.01.2022 11:30 v Novinky)
- Boj mezi Coreym Taylorem a MGK pokračuje. Na koho se bučelo? (30.09.2021 16:00 v Novinky)
- Machine Gun Kelly a Travis Barker už zase něco pečou (25.08.2021 15:30 v Novinky)
- Machine Gun Kelly nabízí ve valentýnském merchi i vibrátor (11.02.2021 13:05 v Novinky)
- Kutí Avril Lavigne něco s Machinem Gun Kellym? (13.01.2021 08:50 v Novinky)
- VIDEO: Machine Gun Kelly umí zaválet i bez kapely (07.01.2021 11:45 v Video)
- Machine Gun Kelly: „Já a Yungblud jsme moderní Elton John a Jimi Hendrix“ (09.11.2020 16:00 v Novinky)
- Machine Gun Kelly má novou desku. Bez Kurta Cobaina by ale možná nikdy nevznikla (25.09.2020 09:04 v Novinky)
- VIDEO: Pop-punk žije i roce 2020. Díky Machine Gun Kellymu (07.09.2020 16:05 v Video)
- VIDEO: Stop rasismu! Poslechněte si názor Machine Gun Kellyho (07.06.2020 10:00 v Video)
- VIDEO: Machine Gun Kelly coveruje Linkin Park. Z výsledku naskakuje husí kůže (11.08.2017 13:15 v Video)
- FOTO: Linkin Park i s popovým pohonem trhají asfalt (12.06.2017 11:05 v Foto)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Pá 20.05.
Annisokay (Rock Café, Praha)
So 21.05.
Štěpfest (Štěpánov, Štěpánov)
St 25.05.
King 810 (Rock Café, Praha)
Čt 26.05.
Aviana (Underdogs, Praha)
Pá 27.05.
Korn (Tipsport Arena, Praha)
So 28.05.
Korn (AXA Aréna NTC, Bratislava)
St 01.06.
Yungblud (Malá sportovní hala, Praha)
Čt 02.06.
Black Veil Brides (Roxy, Praha)
Ne 05.06.
Imagine Dragons (Letiště Letňany, Praha)
Po 06.06.
Imagine Dragons (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2022 SMILE MUSIC s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver