Trivium a Heaven Shall Burn to společně vybalí v Praze

Vydáno: 16.11.2020 17:35 - Tisková zpráva

Po roce plném strádání a hladovění po živých koncertech se metalové bandy Heaven Shall Burn a Trivium domluvily na společné turné. Český termín vychází na 19. prosince 2021 v pražském Foru Karlín. A bude to velký - půjde totiž o poslední gig celého tour.
Trivium vydali letos na jaře své deváté album "What The Dead Men Say", jenž jsme v době vydání podrobili recenzi v tištěném Fakkerovi. "What The Dead Men Say je bezpochyby velmi energická, technicky propracovaná a matematicky přesná. Opět je syntézou heavy metalu s thrashem, metalcorem, hardcorem i progressive a skladby jako "Scattering The Ashes", "The Ones We Leave Behind" a "The Defiant" opět gradují a disponují návykovými refrény, jimiž je The Sin and the Sentence doslova prošpikovaná," psali jsme.



Také Heaven Shall Burn se letos blýskli novým albem, dokonce dvojalbem "Of Truth and Sacrifice", jež v naší recenzi získalo plný počet bodů a v Německu se zakrátko dostalo na první místo hitparád. Příští rok se pro HSB navíc ponese ve znamení oslav 25. výročí.

Heaven Shall Burn a Trivium budou doprovázet prog-metaloví Tesseract a deathcorová mašina Fit For An Autopsy. "Fit For An Autopsy jsou naši nejlepší přátelé na planetě a jedna z našich oblíbených skupin a TesseracT je kapela, o které jsme snili, že s nimi někdy pojedeme. Toto turné dá koncertní Evropu definitivně do pořádku!" tvrdí frontman Trivium Matt Heafy.

Prodej vstupenek bude zahájen už 18. 11. 2020 v 10:00.


Trivium - What The Dead Men Say [OFFICIAL VIDEO]


HEAVEN SHALL BURN - Übermacht (OFFICIAL VIDEO)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení