Sum 41 si v nahrávacím studiu neválejí šunky

Vydáno: 17.08.2015 07:40 - Kamila Ungerová

Sum 41 si malují návrat v hodně divokých barvách, proto nelení a rozhlašují do světa, že mají dokončených šest, možná dokonce sedm skladeb z připravované desky. Její název stále ponechávají v tajnosti.
O návratu Sum 41, kteří to se svým návratem myslí smrtelně vážně, jsme již v minulosti psali. Ovšem tehdy ještě nikdo z nás netušili, do jak daleké budoucnosti nahlížíme. Na přesné datum si přesto musíme ještě počkat. Nicméně o něco jasněji nám v tom kluci udělali prohlášením, ve kterém se pochlubili, že již mají natočených šest nebo sedm skladeb!
K nahrávacímu procesu navíc přizvali bývalého kytaristu Sum 41, jímž není nikdo jiný než Dave „Brownsound" Baksh. Jeho návrat zpěvák Deryck Whibley okomentoval takto: „Jediné, co k tomu mohu říct, je, že dnes jsem o trochu moudřejší, než dříve. Opravdu jen o trochu. Jsme také o trochu dospělejší, zkušenější v životě obecně." K druhé šanci se vyjádřil i sám kytarista: „Šance napravit svou reputaci v kapele mě naprosto ohromila. A tak jsem si dal s rozhodováním na čas a skutečně jsem si lámal hlavu nad tím, jaká zodpovědnost se k členství v kapele váže." Deryck následně doplnil, že návrat Brownsounda jim umožní lépe experimentovat jak s kytarami, tak doprovodnými vokály.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení