Není léta bez The Subways. Letos je přiveze festival Trutnoff

Vydáno: 30.07.2015 10:42 - Petr Adámek

Na Trutnoff Open Air Festival, který se uskuteční od 20. do 23. srpna v Trutnově, přijedou britští The Subways. Doplňují tak dřívě ohlášené headlinery The Prodigy a metalovou Gojiru.
The Subways si před trutnoffskými wigwamy v roce 2008 odbyli svoji tuzemskou premiéru. Kapela na svůj první koncert v Česku ráda vzpomíná: "Poprvé jsme u vás hráli na festivalu v Trutnově. A to bylo naprosto neuvěřitelné. Bylo to uprostřed lesů a zdálo se, že tam jen někdo vykopal díru na pódium. Bylo to fantastické. Spřátelili jsme se tam s mnoha lidmi, se kterými jsme stále v kontaktu," řekl v jednom z rozhovorů zpěvák Billy Lunn v roce 2011.

Zpěvák Billy Lunn se přitom v době premiérového koncertu v Trutnově rozcházel s basačkou Charlotte a navíc málem přišel o hlas kvůli uzlíkům na hlasivkách a zachránila jej až operace.

Lístky na festival pořídíte v srpnu za 1300 Kč (na dobírku), v předprodeji vyjdou na 1400 Kč. Na místě bude celofestivalová vstupenka stát 1500 Kč. Jednodenní lístek na neděli 23. srpna, kdy vystoupí The Prodigy, se prodává za 990 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení