VIDEO: Olomoucký all star team coveruje Fun Factory. Parádní bizár

Vydáno: 22.08.2024 23:41 - Tisková zpráva

Olomoucká kapela Ema White vydala v studiový videoklip k písni "Doh Wah Diddy". Tento song je coververze legendárního hitu německé eurodance kapely Fun Factory z devadesátých let.
Krromě odkazů na původní melodie, energických kytarových pasáží a dynamických rytmických nástrojů v ní můžete slyšet i mnoho známých vokalistů. K písni byli přizváni hosté a kamarádi ze spřízněných olomouckých kapel Adam Sychrow (Hazydecay, Godless Truth), Sigi (Sunset Trail), Damex (ex-Sunset Trail), Angelo (ex-Emmett Brown), Ohy (Freakvencies), Rada (ex-Jedna Síla) a rapper Euforboy. Hudba byla nahrána u olomouckého mistra zvuku Čepy, zatímco režie videoklipu se ujal Nazdy.

Členové kapely Ema White kapelu založili jako vedlejší projekt metalové kapely Emmet Brown, aby splnili přání svých fanoušků o poloakustický set. Díky vzrůstajícímu počtu fanoušků se z projektu stala plnohodnotná kapela a můžete ji slýchat na nejrůznějších festivalech a kulturních akcích. Frontman Shakul propůjčuje skladbě svůj charakteristický grungový chraplák, perkusák Rastek použil kromě djembe i melodický sampler, bicista Jencek využil své zkušenosti z drum'n'bassu a basista Majkl, bývalý člen funky kapely Fredy a Krusty.

"Doh Wah Diddy" se stane součástí alba "Discore", které bude plné devadesátkových coverů a kapela Ema White jej vydá na podzim letošního roku.


EMA WHITE feat. Olomouc amigos - Doh Wah Diddy (Fun Factory Cover) [Official video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení