VIDEO: Sebastien s novým singlem vypomohla Shirley Tracanna

Vydáno: 06.07.2024 00:27 - Tisková zpráva

Třetí singl z alba "Quo Vadis" je tu. V novém hymnicky power metalovém singlu Sebastien, "Smutky", hostuje výrazná česko-italská zpěvačka Shirley Tracanna (Emres's, ex-Wishmasters).
Frontman kapely Jiří Rain vysvětluje námět textu: "Skladba je pomyslným dialogem Člověka s Matkou Přírodou. Dnešní člověk žijící v "betonové džungli" tráví většinu svého času ve virtuálním světě. Přesto podvědomě touží aspoň na chvíli odhodit okovy moderní civilizace, vyběhnout bosý do přírody a pocítit zapomenutou svobodu volnosti. I sama příroda člověka volá a touží po hlubším propojení se svým odrostlým dítětem, ale její hlas je zastřený hlukem městské každodennosti. Ve vzájemném smutku po tom druhém se v novém singlu na okamžik potkávají. Stráví spolu pár snových chvil a sdělí si své tajné touhy. Chápou se. Člověk se ale musí vrátit do svých "čtyř stěn" a vztah "dítěte" a jeho "matky" tak zůstává zakázanou láskou."

Album "Quo Vadis" vyšlo 28. června. Jedenáctipísňové album obsahuje mimo jiné exkluzívní duets legendárním Láďou Křížkem (Citron, Kreyson) - cover verzi hitu kapely Olympic, "Slzy tvý mámy". O mix a mastering nahrávky se nepostaral nikdo jiný, než původní producent Sebastien, Roland Grapow (Masterplan, ex-Helloween).

 

Smutky (feat. Shirley Tracanna)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení