Divočáci Five Finger Death Punch, něžná Tarja i temní Dimmu Borgir. MetalFest startuje už v pátek

Vydáno: 07.05.2024 16:30 - Papája Pečenková

Metalisti, nastražte uši! Třídenní Metalfest startuje už 31. května a opět rozpoutá peklo v plzeňském amfiteátru Lochotín. Připravte se na pořádnou porci metalu v podání Ice Nine Kills, Five Finger Death Punch nebo Dimmu Borgir.
Metalfest Open Air festival je mezi fanoušky i místňáky oblíbený a můžeme říct, že už téměř tradiční. Letos se dveře amfiteátru otevřou metalistům již po 13. Netradiční prostředí amfiteátru z něj dělá peckovou akci i pro lidi malého vzrůstu, protože je díky koncepci areálu na pódium vidět z každého místa. Díky okolnímu parku pak najdete pod stromy stín v horkých dnech a okolní louky poskytují místo pro spoustu doprovodných aktivit. Se spoustou interpretů navíc budete mít možnost se potkat v rámci Meet & Greet.

Na chuť si přijde každý, protože i letos zahrajou na Metalfestu kapely napříč metalovými žánry. Hvězdami pátečního večera jsou Ice Nine Kills, finští Eluveitie a populární Five Finger Death Punch, kteří přijedou se speciální evropskou show a budou úplně největší produkcí v historii festivalu. V sobotu se pak můžete těšit na Septicflesh nebo unikátní vystoupení Tarji Turunen s baskytaristou Markem Hietala. Raritou festivalu jsou Dimmu Borgir, kteří se do živých show úplně nehrnou, ale když už jo, tak to stojí to za to! V neděli ovládnou stage spolu s Nervosou, Feuerschwanz a dalšími.

Tradicí pořadatelů je pokřtít s vybranou kapelou některé ze zvířátek v ZOO Plzeň, která se nachází v těsné blízkosti areálu. V minulosti Nightwish pokřtili velblouda, Alice Cooper pojmenoval nosorožce Maruška, Accept se fotili se žirafama a Citron se zase stali kmotry tučňáků.

Máme se na co těšit. Vstupenky pořídíte na webu Metalfest za 2990 Kč na 3 dny. K dispozici jsou i jednodenní vstupenky za 1450 Kč.
 

METALFEST Open Air 2024 | Jiří Daron | interview



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení