FOTO: Hlava na hlavě, stříkající pot, mejdan. Cocotte Minute zas jednou udělali bordel

Vydáno: 14.05.2024 14:10 - Michal Ivanega

Vypadá to, že Cocotte Minute mají novou tradici. Bylo to již podruhé, co se spolu s Elektrïck Mann vypravili do vyprodaného Rock Café, aby tam spolu s nejvěrnějšími fanoušky udělali opravdu pořádný kotel. Teda bordel.
Zdatně jim v tom pomohla i první kapela kapela večera, šumperští Byt č.4. Ti se svým originálně pojatým a řízným punk-rockem rozhodně nezklamali.

Hopeři Elektrïck Mann si ke svému pikantnímu vystoupení připravili i potřebně velké propriety, například obří nafukovací penis. Ten kromě toho, že celou dobu poletoval nad hlavami diváků, byl i náležitě předveden "v akci" samotnými členy kapely přímo na podiu.



Jejich poslední počin, krátké EP nazvané "Zllá láska" byl asi stěžejní moment jejich setu. Třeba jejich cover song "Milujem se čím dál víc" můžou fanoušci buď nenávidět nebo milovat, nicméně to, že naživo má pořádné koule a zní hodně nabroušeně a zároveň emocionálně, se mu upřít nedá. Emoce stříkaly všemi směry, stejně jako pot z divoce pogujících fanoušků, například při dalším songu ze zmiňovaného triptychu - "Řeka". Při dalších dnes již v podstatě hymnách "Czeko" a "Bordel" došlo jako již tradičně k rozdělení diváků svítícím kabelem a následnému moshpitu. Za zmínku stojí i hosti na klávesy v několika písních.

Při songu "Lodě" se zpěvák Martin Zeller vypravil, nesen rukami fanoušků, na okružní cestu kolem Rock Café. Mejdan to byl opravdu parádní, o čemž svědčí i fakt, že setlist se pořádně protáhl a koncert skončil až po půlnoci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení