VIDEO: Domácí Meredith Hunter se vyšvihli superhrdinským klipem

Vydáno: 14.01.2024 23:31 - Papája Pečenková

Objevili jsme další mladou kapelu. Modern-rockoví Meredith Hunter z Liberce vydali desku "Proud to Be Different", s níž vypustili do světa klip k singlu "Wolverine Song". Podívejte se na klip se superhero nádechem!
Nové album z dílny Meredith Hunter obsahuje jak svižné pop-rockové skladby, tak i tvrdší hard-rockové až pop-coreové songy. Pojícím charakteristickým rysem všech songů na albu jsou hutné energické kytary podpořené melodickými samply s výraznými vokálními linkami.

Během natáčení alba kapela stihla vyměnit zpěváka. Není úplně obvyklé, aby na jednom albu zněly hlasy dvou lidí. Zároveň je to ale něco, co dělá celé album velmi specifický.

Současně s albem vypouští Meredith Hunter úvodní singl "Wolverine Song" doprovozený i klipem. "Jedná se o náš zatím nejambicioznější klip, s jehož financováním nám museli pomoci i naší fanoušci", naráží frontman Radim na crowdfundingovou kampaň na podporu klipu.

Jak už název napovídá, video je poctou komiksovým hrdinům a s nadsázkou podtrhuje sdělení i text písně. Chytlavá melodie a fakt skvělý zpracování.
 

Meredith Hunter - Wolverine Song (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení