Domácí Bound To Break chystají křest čerstvé desky

Vydáno: 06.12.2023 10:40 - Tisková zpráva

Bound To Break je čtyřčlenná alt-metalová kapela z Brandýsa nad Labem založená před čtyřmi lety. Jejich hudba vychází z různých rockových a metalových žánrů, které pojí s dalšími alternativními prvky.

Kromě osobitého stylu a vystupování klade kapela důraz na své introspektivní texty, v nichž rozebírá těžkost lidského bytí či celospolečenská témata. Po debutovém EP "Rebirth’s Just Begun" a singlu "Whirlwind" kapela překračuje další milník, posouvá svoji tvorbu o kus dál a vydává svůj první studiový počin.

EP "Rivers of Souls", na němž je k poslechu i posluchači vřele přijatý singl "Limbo", nabízí širokou paletu emocí a příběhů. Lidé obecně jsou plni rozporů a neupřímnosti. Nejsou připraveni stavět se k věcem čelem, ač by rádi takové chování viděli u druhých. To ústí v bludný kruh lítosti, vzteku a sebenenávisti.

O produkci se postaral Damián Kučera (Skywalker), o cover art Adam Semrád (Bound To Break) a videoklipy natočili Tom Tejkl (Hopes) a Kristián Kuszniruk (Hopes).

Kapela ke svému studiovému debutu pořádá křest, který proběhne 2. února v prostorách Café V Lese v Praze. Společnost jim budou dělat Marked As An Enemy a liberecká naděje Lorelai. O týden později, 9. února se navíc na podporu releasu uskuteční ve stejném složení koncert v libereckém klubu Azyl. Obě akce jsou pod záštitou Brainwave Production a Coremusic.


Bound To Break - LIMBO [Official Music Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení