VIDEO: Legendární The Rolling Stones skutečně vydají nové album

Vydáno: 08.09.2023 14:12 - Mates Krč

Informace byla ve vzduchu dlouho, ale teď je již opravdu potvrzená. Žijící legendy The Rolling Stones vydají po osmnácti letech novou nahrávku "Hackney Diamonds". Navzdory tomu, že Mick Jagger již oslavil úctyhodných 80 let.
Desky se dočkáme již velice brzy, a to 20. října. Už teď na ni láká čerstvý singl "Angry", který si můžete pustit v plné parádě i s videoklipem. Nahrávka bude obsahovat 12 skladeb a uslyšíte na ní trio Mick Jagger, Keith Richards a Roon Wood. Poslední jmenovaný nahradil zesnulého Charlieho Wattse před dvěma lety a kromě koncertního vystupování nahrál také aktuální desku. Wooda přesto můžeme slyšet ve dvou skladbách, které se povedlo nahrát už v roce 2019. 

"Hackney Diamonds" bude mít také pestrou škálu hostujících hvězd. Elton John, Paul McCartney, Stevie Wonder či Lady Gaga. Nový počin The Rolling Stones je s největší pravděpodobností posledním uceleným albem, kterého se od skupiny dočkáme. Vzdejme tedy jedné z nejzásadnějších kapel historie hold a desku si nezapomeňme pustit.

The Rolling Stones - Angry (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení