Corey Taylor vydá v září druhou sólovku. A opět vypustil velkohubé prohlášení

Vydáno: 03.06.2023 10:42 - Milan Říský

Loni nová deska Slipknot, letos sólová dvojka Coreyho Taylora. Fanoušci mají žně a první singl "Beyond" solidně navnadil. "CMF2" vyjde 15. září.
V klipu, který se natáčel v opuštěném aquaparku v Mohavské poušti, vystupuje i Coreyho manželka, coby členka taneční skupiny Cherry Bombs, párkrát se mihne i odkaz na Slipknot. A nebyl by to Corey, kdyby si neodpustil nějaké to velkohubé prohlášení. "Bude to nejlepší rockové album tohoto roku. I toho následujícího," předeslal a následně dodal: "První desku sežvýká a vyplivne. Jsou tam náznaky CMFT, Slipknot, Stone Sour i toho, co dělám na akustických vystoupeních."




Obsahovat má písně složené napříč kariérou, stejně tak napsané těsně před nástupem do studia. A inspiraci také nasbíral napříč hudební historií. "Je tam grunge z 90. let, punk ze 70. let a tvrdý hit, který jsem složil na přelomu milénia. Chtěli jsme, aby nahrávka působila svěže," představil průřez třináctou písní. Celkem jich měl připravených šestadvacet. Že by vydal dvojalbum, však zamítl.


Corey Taylor - Beyond (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení