VIDEO: Metallica láká dalším singlem, vydání desky na spadnutí

Vydáno: 02.04.2023 20:30 - Mates Krč

Legendární Metallica již 14. dubna vydá svou novou desku "72 Seasons". Pár dní předem ještě fanoušky nažhavuje dalším singlem s titulním názvem. A jde o pořádně dlouhý kousek!
Po "Lux Æterna", "Screaming Suicide" a "If Darkness Had a Son" je "72 Seasons" již čtvrtým vydaným singlem z očekávané nahrávky se shodným názvem "72 Seasons". A čtvrtá novinka navíc zaručí pořádně dlouhý poslech. Délka audia totiž přesahuje sedm a půl minuty, videoklip navíc trvá ještě o minutu déle. Celá studiovka poté nabídne celkem dvanáct skladeb při celkové délce 77 minut.




Chtěli byste ale slyšet desku ještě před datem vydání? Možnost tady totiž je! Celosvětová premiéra proběhne již o den dříve, tedy 13. dubna, v kinech po celé planetě. A nebude chybět ani Česká republika. Stačí si pouze vybrat jedno ze 110 kin, kde se bude tato novinka promítat. Uslyšíte kompletní novou nahrávku doplněnou o exkluzivní vizuální podobu a komentáře členů kapely. To zní dobře, co?

Projekce v pražském Světozoru se zúčastní i šéfredaktor Sparku Karel Balčirák. Kromě poslechu a zprostředkovaného představení alba samotnými členy kapely vás tak čeká i debata o tom, jak Metallica změnila svět (nejen Karlovi).



Metallica: 72 Seasons (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení