FOTO: Growl, growl, breakdown, growl. And repeat! Attila to u nás zase zbořila

Vydáno: 16.03.2023 15:50 - Jakub Veselý

Do MeetFactory by vás ve středu večer s pizzou Hawaii nepustili. Stage si totiž osvojila americká metalcorová banda Attila, která má jasno v tom, že ananas na pizzu nepatří. A stejně jako v roce 2019, kdy tady Chris Fronzak a spol. vystoupili naposledy, dostala statika klubu slušně naloženo.
Spousta známých tváří v kotli dávala vědět, že o moshpity dnes večer nouze nebude. Aby ne, do Prahy dorazila známá metalcorová sebranka z Atlanty a s ní hned čtyři další kapely. Večer otevřeli italští Stain the Canvas a dánští Ghost Iris.




V kontaktu s fanoušky na stage i před ní odehráli skvělý set i Dropout Kings s energickou směsicí rapu a core. Pak přišel čas na domácí "náhradníky" Skywalker (za odpadnuvší Our Hollow, Our Home), kteří v prostorech MeetFactory hráli překvapivě poprvé. Nutno říct, že prostor i zvuk jim hodně slušel.

Pak už otěže večera převzala Attila a s ní kadence growlů a breakdownů. Jestli jste si tenhle večírek nechali utéct, brzy si budete moct dopřát další. Attila totiž zavítá i na letní Fajtfest.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení