VIDEO: Static-X v listopadu podruhé oživí Waynea Statica

Vydáno: 14.02.2023 13:13 - Dominik Šidlo

Static-X oznámili datum vydání očekávaného pokračování desky "Project Regeneration Vol. 1", kde posmrtně nechali zaznít Waynea Statica. A hned servírují předkrm.
Vydání zmíněné desky přineslo spoustu kontroverze. Zatímco jedna polovina fanouškovské základny byla ráda, že Wayneova hudba pořád žija, druhá nesnesla, že by jeho místo měl zaujmout někdo jiný. Konfliktu příliš nepomohl ani Edsel Dope aka Xer0, který (aniž by oficiálně odhalil svou identitu) zaujmul Wayneovo místo za mikrofonem Static-X. Tento tajnůstkářský přístup mnozí považovali za neupřímný a urážlivý.




Dalším krokem, kterým si Static-X nezískali přízeň svých fanoušků, tentokrát těch evropských, bylo kompletní zrušení evropského tour krátce po začátku války. Jako důvod onehdy kapela uvedla logistiku, o pár týdnů později nicméně oznámili tour po svých domovských USA.

Tak jako tak, "Project Regeneration Vol. 1" byl ohromným úspěchem, a to do takové míry, že ji část naší redakce zařadila na první místo TOP desek roku 2020.




Od té doby však o "Vol. 2" nepadlo jediného slova. Až doteď. "Project Regeneration: Vol. 2" spatří světlo světa 3. listopadu 2023 a bude znovu obsahovat nevydané nahrávky hlasu Waynea Statica, stejně jako hlas Edsela Dope, to vše ve třinácti písních. Jako první ukázku Static-X vypouštějí cover bangeru Nine Inch Nails, "Terrible Lie".


Static-X - Terrible Lie (Official Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení