VIDEO: Deathstars jsou po osmi letech zpátky. Klip natáčeli na jatkách

Vydáno: 02.02.2023 11:50 - Ondra Weisbauer

Po švédském industriálním seskupení, známém především nezaměnitelným hlasem zpěváka Whiplashera Bernadotta, jako by se v roce 2015 slehla zem. Teď je čtveřice ovšem zpátky a dle zvuku prvního singlu "This Is" nastoupila v plné síle!
"Důvodů, proč jste si na nové album museli počkat tak dlouho, je více. Ale všechno to začalo obyčejnou pauzou po turné. Chtěli jsme si trochu odpočinout a nabrat kreativní síly, jenže pak přišla pandemie, koncerty se nám začaly odkládat a s nimi i vydání nové tvorby. Teď jsme ovšem zpátky a bude to nářez," vzkazuje kytarista Nightmare Industries.

Dle popisu frontmana Whiplashera byl videoklip natáčen v budově starých stockholmských jatek a jeho hlavním úkolem je zobrazit přímočaré rockové video, které za méně než 4 minuty ukáže, o čem Deathstars opravdu jsou. Zda se to povedlo, posuďte sami.

Předem se připravte na 130 kg těžkou a 6,3 metru dlouhou krajtu Cruellu, moře jisker a plamenů, Skinnyho s motorovkou a Nightmarea připoutaného ve svěrací kazajce! Zkrátka běžný pátek každého třetího metalisty. Nová fošna pojmenovaná "Everything Destroys You" vychází 5. května. 


Deathstars - This Is (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení