Palisades končí. Na poslední show přizvou bývalého zpěváka

Vydáno: 13.01.2023 21:12 - Anna Štěpánková a Dominik Šidlo

Dvanáct let, pět přátel, jedna poslední show - tak zní pozvánka na rozlučkovou show metalcorových Palisades. Na scéně banda strávila dvanáct let, na poslední koncert se naposled zamávat vrátí i bývalý zpěvák Louis Miceli.

Americká kapela v roce 2008 v New Jersey, nejprve vznikla jako Marilyn Is Dead. Naplno fungovat kluci ale začali až v roce 2011, kdy podepsali smlouvu s Rise Records a zároveň se přejmenovali na Palisades. Takhle si to album po albu úspěšně valili až do roku 2021, kdy přišly první známky rozkolu - hlavní zpěvák Louis Micelli se rozhodl partu opustit, namísto něj se za mikrofon postavil baskytarista Brandon Elgar. V tomto složení pak skupina vydala desku "Reaching Hypercritical".


Netrvalo však dlouho a Palisades začali rušit koncerty s plytkým oznámením, že někteří členové prostě odešli. Teď všichni společně konečně na situaci uvrhli světlo a oznámili konec. Kompletní prohlášení můžete najít na jejich sociálních sítích.

"One last show" se bude konat v domovském prostředí kapely, v New Jersey, a to už 25. února, přičemž pozici zpěváka znovu zaujme Louis Micelli. Show je nekompromisně vyprodaná.

Tak zdar, borci! Na shledanou v jiných projektech.


Palisades - Aggression

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení