TOP ALBA 2022 podle redakce Fakkera (II.): vybírá Ondra „Wisby“ Weisbauer

Vydáno: 02.01.2023 19:29 - Ondra Weisbauer

Poslech hudby je pro mě nejen něčím, co dělám, aby mi lépe utíkal čas, ale především rozptýlením a únikem od všech problémů a starostí současného světa. I proto mé první místo obsadila kapela, jejímž posláním je v první řadě dobře se pobavit.
Alestorm - Seventh Rum Of A Seventh RumALESTORM
Seventh Rum Of A Seventh Rum

Nejlepší song: Seventh Rum Of A Seventh Rum

Alestorm pro mě odjakživa byli jen další skupinou ve změti divokých vod folkmetalových moří. Jenže album "Seventh Rum Of A Seventh Rum" můj názor změnilo a věřím, že nejen v mých očích vyšvihlo tuhle potrhlou bukanýrskou sebranku na špici svého žánru. Hudebníkům se na "SROASR" podařilo těžce cáklá party témata z posledních desek a historickou výpravnost z počátku tvorby spojit ve směsici rovnou s dokonalostí černého střelného prachu. Každá z rozmanitých skladeb je veselá, plná třaskavé energie a množství z nich obsahuje i zajímavé historické příběhy, jež vás odnesou daleko od ne vždy vábné reality. A jako bonus bylo celé album nahrané rovnou natřikrát. V běžné verzi, akustické a štěkané edici pro psy, takže můžete udělat mořského vlka i z čivavy! Jestli vás nepobaví ani tohle, tak jste asi vážně suchaři, nebo vám došel rum (v obou případech s vámi upřímně soucítím). Ať už vás z tvorby Alestorm bere jakékoliv období, můžete se spolehnout, že tahle deska vás rozhodně nezklame.


2. Muse - Will Of The People
3. Motionless In White - Scoring The End Of The World
4. Septicflesh - Modern Primitive
5. Priest - Body Machine


CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Wargasm - Explicit: The MiXXXtape, Papa Roach - Ego Trip, Rammstein - Zeit, Icon For Hire - The Reckoning, Infected Rain - Ecdysis


ALESTORM - Seventh Rum of a Seventh Rum (Official Video) | Napalm Records


Alestorm - Seventh Rum of a Seventh Rum (Acoustic Version)


Alestorm - Seventh Rum of a Seventh Rum for Dogs




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení