VIDEO: Takhle řádí Wargasm! Duo vydává klip k songu inspirovaném Slipknot

Vydáno: 16.12.2022 11:41 - Ondra Weisbauer

Viděli jste Wargasm na letošním Rock For People? Pokud ne, je to vážně škoda, protože bylo opravdu o co stát. Jako náplast přes tuto duševní ránu vydává britská parta pro všechny nezúčastněné videoklip k pecce "Super Fiend" z nedávno vydaného debutu.
Čerstvě po oznámení supportu Limp Bizkit na jarním evropském turné sdílí elekronic hardcore metalové duo videoklip sestříhaný z živých koncertních záběrů. K masakru "Super Fiend" pocházející z prvního studiového alba "EXPLICIT: THE MIXXXTAPE" podala skupina krátký komentář.




"Inspirovali jsme se bezútěšností komiksového univerza z počátku století, zvukem Slipknot a tím, kam naše společnost míří. Tuto píseň jsme napsali, protože chceme zůstat sami, oprostěni od falše lidí, kteří mohou zamořit vztahy kolem nás. Je hezké být milý, ale někdy je nejlepší prostě jenom být. S lidskou zkušeností přichází spektrum emocí. Hněv je energie, vysajte ji a vnímejte, jak se cítíte," zafilosofovalo mladé duo.

Naživo u nás zahrají 3. dubna 2023 spolu s legendárními Limp Bizkit a numetalovými nováčky Blackgold v pražském Foru Karlín.


Wargasm - "Super Fiend" (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení