Frontman The Exploited zkolaboval na jevišti, kapela ruší koncerty

Vydáno: 12.12.2022 11:28 - Ondra Weisbauer

Po kolapsu, který nastal 10. prosince, byl 65letý Wattie Buchan převezen do nemocnice. Dle managementu kapely utrpěl vokalista punkových The Exploited infarkt.
Dle popisu fanoušků měl hudebník během koncertu v Bogotě nejprve problémy s dýcháním a poté se za skladby "Army Life" chytil za hrudník a zhroutil k zemi.




Den po incidentu sdílela skupina na svých sociálních sítích krátkou zprávu o Wattieho zdravotním stavu: "Naštěstí se cítím o něco lépe, než včera, ale pořád to není ideální. Odpočívám teď v hotelu v Bogotě, ale věříme, že se zítra budeme moci bezpečně vrátit domů do Spojeného království."

Všechny zbývající koncerty letošního roku kapela dle doporučení lékařů zrušila a další budoucnost koncertování punkového velikána je prozatím ve hvězdách.

Nejde o první vážný zdravotní problém Wattieho Buchana. V roce 2014 utrpěl uprostřed show v Portugalsku infarkt a od té doby má srdeční bypass. Hudebník údajně bojoval o žiot i v roce 2017, kdy byl převezen do nemocnice s vážnými zdravotními problémy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení