Nového alba Måneskin se dočkáme už za dva měsíce

Vydáno: 07.11.2022 09:00 - Ondra Weisbauer

Po třech odhalených písních od vydání prvního plnohodnotného alba "Teatro D'ira: Vol. I" prozrazují výherci loňské Eurovize, kdy se od nich dočkáme druhé desky. A bude to brzy! Těšíte se, nebo vás svou tvorbou italská smečka stále míjí?
Ať už vám sednou, nebo ne, čísla nelžou -  Måneskin lidi pořád baví, což dokazují i vysoké počty přehrání jejich před měsícem vydané balady "The Loneliest", která v prvním týdnu dosáhla asi 8 milionů poslechů na Spotify (nyní je to 43 milionů).


Druhá studiová deska nese název "Rush!" a dle rozhovoru pro Kerrang na ni Italové napsali asi 50 písní. Kolik z nich se nakonec opravdu dostane do finálního produktu je zatím záhadou, ale dle pohledů každého z členů se máme těšit na něco "energického, nadčasového a velmi diverzního" čerpající inspiraci v tvorbě Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age, Radiohead či zpěvačky Dua Lipy a písničkářů Sama Fendera a Paola Nutini. No... to jsou sakra rozličné vlivy.

Vedle již vydaných písní "Supermodel" a "If I Can Dream" (cover verze Elvise Presleyho) se nejspíš objeví i žhavá novinka "Kool Kids", kterou skupina představila během světového turné. "Rush!" objevíte na pultech od 20. ledna 2023.


Måneskin - THE LONELIEST (Official Video)
 

Måneskin - SUPERMODEL (Official Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení