FOTO: Prvnímu dni Rock Castle vládla bouře a adrenalin

Vydáno: 22.08.2022 10:00 - Zdeňka Šichová

Návrat na scénu v Moravském Krumlově zahájily kapely Loretta a Doctor PP. Následovaly April Art a Slope, když vše přerušil prudký déšť a výstraha před bouří s prudkým větrem donutila pořadatele vyklidit areál, aby padající stromy nezasáhly někoho z účastníků. Tak jsme všichni běželi hledat útočiště do města.
Nutno dodat, že areál zámku je sice parádní místo pro pořádání festivalu, ale v městě samotném nic moc nehledejte. Všechny - dvě - otevřené restaurace nejblíž centra byly v mžiku narvané k prasknutí a lidi se museli uchýlit do krytých průchodů mezi domy, nebo do výklenků rodinných domu, pokud poskytovaly alespoň nějakou ochranu. Program se pouze o hodinku a něco posunul, takže jsme i přes náhlou evakuaci o nic nepřišli.


Další část zahájil Eric Martin, jemuž fanoušci pomáhali zpěvem natolik, že to chvílemi vypadalo, jako by měl najatý velký sbor pod pódiem. Následovali Kissin Dynamite s parádní show a proměnili poklidný sbor v bouřící dav, který si následně přebrali Pain a nakonec Týr. První den trochu adrenalin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení