VIDEO: Holky z The Agony řáděj i v nové sestavě!

Vydáno: 18.07.2022 10:00 - Tisková zpráva

Ženská heavyrocková čtveřice představuje singl "She Said", který je prvním hudebním počinem kapely v nové sestavě.
The Agony ve spolupráci s producentem Martinem Hollandrem vsadily na energické riffy, moderní sound a až nebezpečně chytlavý refrén. Singl zároveň doprovází klip z dílny Djamela Kandoussiho, který diváky vtáhne do květnového vystoupení kapely v pražské O2 areně před legendárními Scorpions.

V září 2021 The Agony oznámily odchod dvou dlouholetých členek a zdálo se, že kariéra téměř deset let fungujícího kvarteta se chýlí ke konci. Zbývající členky (frontwoman Nikola Kandoussi a bubenice Martina "Kajda" Balcarová) se ale rozhodly přece jen zkusit štěstí a najít nové spoluhráčky. To se jim povedlo a v lednu se sestava zkompletovala příchodem basačky Dominiky Mrázkové a kytaristky Petry Pohankové.

S jistotou dvou kvalitních muzikantek v zádech a nově nabytým sebevědomím se kapela přihlásila do soutěže rádia Beat, které dostalo za úkol najít předskokana legendárním Scorpions pro jejich koncert v pražské O2 areně.

The Agony se díky svým fanouškům umístily v první pětici ze 108 kapel, a poté, co si je zvolili samotní Scorpions a jejich management, v klání zvítězily a svůj návrat na scénu korunovaly úspěšným vystoupením v největší české hale.

Bezprostředně po tomto úspěchu se The Agony vydaly do studia Hollysound, kde ve spolupráci s producentem Martinem Hollandrem (Arakain, Loco Loco, Pekař, atd.) natočily tři nové písně. "She Said" je prvním singlem z této trojice a píseň, která ukazuje The Agony jako kapelu plnou nové energie a mířící za modernějším zvukem, přičemž soubor i nadále ctí zásadní pilíře svého songwritingu – silné riffy, chytlavé melodie a šlapající rytmiku.


The Agony - She Said [official music video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení