FOTO: The Offspring na svém jedenáctém koncertě v Česku překonali sami sebe

Vydáno: 13.06.2022 21:10 - Čestmír Jíra

Nový pražský venkovní prostor Power Station Holešovice hostil punkrockovou legendu celé jedné generace - The Offspring. Show by šlo kritickým pohledem hodně vyčíst. Pohledem fanouška, který má srovnání s několika posledními vystoupeními v Česku, šlo naopak o velmi dobrý gig.
Dexter Holland komunikoval s publikem, oproti normálu se chvílemi i hýbal a dokonce odložil svůj pockerface a nečekaně se místy usmál. Na atmosféře koncertu mělo velký podíl skvělé publikum. Prostor celé akci perfektně sedl a vyčíst lze snad jen nekonečné fronty na pivo.

Z nového alba "Let the Bad Times Roll" zazněly vcelku překvapivě pouze dvě věci: "Behind Your Walls" a "The Opioid Diaries". Několik tisíc lidí rozpálily zejména staré šťavnaté pecky: "Bad Habit", "Gotta Get Away", "Pretty Fly (For a White Guy)", "The Kids Aren't Alright" nebo "Original Prankster".




Kromě The Offspring zahráli skvělí Dog Eat Dog, kteří se pasovali do role bavičů. Dobře se předvedli i nadšení Kanaďané Story Untold, kteří u nás zahráli vůbec poprvé, a také domácí Krang, kteří vsadili na osobitý humor a aktivismus.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení