VIDEO: Parkway Drive se zasekli v nejhorší noční můře

Vydáno: 07.06.2022 17:50 - Ondra Weisbauer

Po dlouhé době ticha a spekulací točících se okolo zrušené severoamerické tour (kluci si prostě museli dát voraz) se australští ranaři Parkway Drive vrací v plné síle a s novým materiálem. Tohle vám nedá spát!
Nejnovější počin nesoucí název "Glitch" (podle krátké systémové závady) se textově zabývá spánkovou paralýzou a pocity bezmoci, kterou během jejího trvání každý pociťuje. Kdo nezažil, nepochopí - nejde fakt o nic příjemného.

"Všichni víme, jakou sílu má naše mysl, ale skutečný teror se projeví, až když vaše mysl a všechny její obavy převezmou fyzickou kontrolu nad vaším tělem. Glitch ve vašem mozku, kde se kříží noční můry a realita," prohlásila o singlu kapela. 


 

O chystané sedmé fošně zatím nemáme žádné konkrétnější zprávy, tedy kromě příslibu, že půjde o "nejupřímnější" desku, kterou kapela kdy vydala. Zvukově se "Glitch" drží otevřenějšího a melodičtějšího přístupu k hudbě i vokálům, představeném už na poslední desce "Reverence". Zklamáni ovšem nebudou ani fanoušci agresivnější stránky Parkway Drive. Tenhle breakdown bude bourat stadiony! U nás se coroví velikáni objeví 10. září v pražském Foru Karlín.


Parkway Drive - "Glitch"

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení