VIDEO: Muse rozpoutali revoluci!

Vydáno: 10.06.2022 11:50 - Ondra Weisbauer

Po industrialně laděném metalovém bangeru "Won't Stand Down" a synth-popovém uklidnění "Compliance" přichází Muse s pochodovou hymnou všech rebelů jménem "Will Of The People". Nastal čas rozpoutat revoluci!
Videoklip od oceňovaného animátora a producenta Toma Tellera zde zobrazuje skupinu revolucionářů nespokojených s aktuálním vládním systémem - to, co začalo jako vandalský protest vyústí v ničení budov a svržení sochy nespravedlivého vládce. Tematicky má být nejnovější album inspirováno právě chaosem a nepokoji, které v roce 2020 tak hojně probíhaly nejen v USA. Z hudební stránky se dle frontmana můžeme těšit na pestrou nahrávku mnoha žánrů, což dokazují už rozmanité vydané písně, které si můžete pustit níže.

Zpěvák Matt Bellamy o nové písni říká: "Singl 'Will of the People' je fiktivní příběh odehrávající se ve fiktivním metaverzu, na fiktivní planetě ovládané fiktivním autoritářským státem, řízeným fiktivním algoritmem, ovládající fiktivní populaci, okupující fiktivní město, obsahující fiktivní byt, kde se fiktivní muž jednoho dne probudil a pomyslel si 'Seru na to'." Takže, aby bylo všem jasno, je to fiktivní."

Deváté studiové album "Will Of The People" čítající 38 minut stopáže rozdělených v deseti písních vychází 26. srpna.



MUSE - WILL OF THE PEOPLE [Official Music Video]


MUSE - COMPLIANCE [Official Music Video]


MUSE - WON'T STAND DOWN (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení