VIDEO: Amon Amarth válčí v madmaxovském světě

Vydáno: 07.06.2022 10:00 - Ondra Weisbauer

Bouřlivý bojový popěvek "Get In The Ring" je druhou novinkou z čerstvě oznámeného dvanáctého alba. Před poslechem vás musíme ale předem varovat - zafunguje nejen v oktagonu, ale i při mytí nádobí (promiň mi ty zničené talíře, mami.)
Nová píseň se nedrží tématiky bojových sportů náhodou - mimo toho, že se objeví na dvanácté studiovce "The Great Heathen Army", slouží "Get In The Ring" i jako nová píseň ohlašující vstup wrestlingového zápasníka Ericka Redbearda do ringu. Wrestler si zahrál i v postapokalypticky laděném videoklipu, který jako by vypadl ze světa Mad Maxe.




"Celkově je 'The Great Heathen Army' jedno z nejtvrdších alb, které jsme udělali. Počítejte s tím, že zde najdete fakt temné a tvrdé písně připomínající naši počáteční tvorbu, ale i naše typické melodie. Nahrávka je velkým krokem kupředu a věřím, že několik překvapení, které na ní naleznete, vás jistě potěší. Je to opravdu dobře vyvážená deska," prohlásil o novém počinu frontman Johan Hegg.

"Jestliže 'Berserker' bylo naše 'heavy metalové' album, pak je 'The Great Heathen Army' rozhodně naše 'death metalové'," doplňuje kytarák Olavi Mikkonen.

To zní po spíše vlažném přijetí poslední desky "Berserker" z roku 2019 rozhodně slibně. A kdy že se toho dočkáme? "The Great Heathen Army" vychází 5. srpna.



Amon Amarth - "Get In The Ring"


Amon Amarth - Put Your Back Into The Oar




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení