FOTO: King 810 provedli své věrné temným rituálem násilí

Vydáno: 26.05.2022 22:50 - Dominik Šidlo

Povedlo se! King 810 jsou v Česku pověstní faktem, že do poslední chvíle nevíte, jestli vůbec dorazí. Tentokrát svému slovu dostáli a v pražském Rock Café se předvedli v plné parádě.
Ze tří naplánovaných koncertů King 810 v Česku v posledních letech se uskutečnil jediný - Impericon Never Say Die v roce 2019. Plánovaný gig na Fajtfestu onehdy parta zrušila kvůli problémům na hranicích a jejich chystanou show po boku Thy Art Is Murder pokazila pandemie.

Letos se konečně do našich končin King vypravili a hned jako headlineři! Velký dík promotérské crew Rock for People. Spíš než o koncert šlo ale o temný a drsný rituál, kterým David Gunn a spol. fanoušky provázeli. Psychedelická, ale tvrdá a průrazná hudba, ani slovo mezi songy, energická a tajemná show - King 810 konečně dostali možnost naplno předvést, čeho jsem doopravdy schopni.

King 810 rozhovor

S frontmanem Davidem jsme před akcí pořídili rozhovor o násilí, zbraních i klaunech v hudebních labelech, najdete ho na našem webu v příštích týdnech.

Jako support se v Rock Café představily hardcorové smečky Cabal a Born A New. Gunnův sólový projekt Yavid ze zdravotních důvodů nevystoupil, zpěvák si prý chtěl šetřit energii pouze na King.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení