Večer plný emocí. James Hetfield během koncertu Metalliky brečel

Vydáno: 29.05.2022 12:25 - Mates Krč

Upřímnou a emocionální chvíli si vybral James Hetfield během koncertu Metalliky v Brazílii. Publiku se svěřil o svých psychických problémech a poděkoval své kapele za podporu. Ta ho přišla hromadně obejmout.
Krátce po skončení skladby "One" na koncertní štaci v brazilském Belo Horizonte v polovině května si Hetfield vybral chvíli na řeč k publiku, v níž se svěřil, že se před příchodem na stage necítil zrovna ideálně. "Cítil jsem se jako starý chlap, že bych už nikdy neměl hrát. Všechny tyhle kraviny jsem měl v hlavě. Pobavil jsem se o tom s chlapama a pomohli mi. Obejmuli mě, řekli, že mi kryjou zád. Strašně moc to pro mě znamená," svěřil se zpěvák.




Lars Ulrich, Robert Trujillo a Kirk Hammett následně opustili svá místa a společně se všichni objali. "Když vás tu všechny vidím, vím, že nejsem sám. A vy taky ne," dodal.

Koncert Metalliky v Brazílii jsou poslední dny zajímavé tak nějak obecně. O pár dnů dříve zase přímo během show za zvuku "Enter Sandman" porodila fanynka. James Hetfield poté čerstvé mámě sám zavolal a pogratuloval.

Na další večer plný emocí se těšíme 22. června, kdy Metallica dorazí do Prahy.



James Hetfield se emociona, durante show no Mineirao

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení