Fanoušci pop punku jásejte! Yellowcard se po pěti letech znovu dali do kupy

Vydáno: 12.05.2022 10:10 - Ondra Weisbauer

Americké pop punkáče, jejichž hlavní signaturou se stal všudypřítomný houslový doprovod Seana Mackina, asi není třeba představovat. Po více než pěti letech se Yellowcard vrací na prkna pódií a my moc doufáme, že nejde jen o jednorázovku.
Floridská skupina oznámila ukončení společné činnosti s příchodem (zatím) posledního a desátého alba v roce 2016. Jejich poslední koncert tehdejší světové tour proběhl v kalifornském Anaheimu 25. března 2017 a od té doby si šel každý z hudebníků svou vlastní cestou (nejvíc byl ovšem slyšet frontman William Ryan Key). Od 9. května začali jednotliví členové skupiny vábit na sociálních sítích na možnou spolupráci a dva dny na to již oznámili koncert na chicagském Riot Festu 17. září 2022. Zda se časem dočkáme i něčeho většího, je ovšem zatím ve hvězdách. Tak snad!

"Už je to více než 5 let, co jsme spolu sdíleli pódium. Když jsme v roce 2017 odešli, všichni jsme si mysleli, že je to opravdu konec. Naše společná cesta nás však stále překvapuje. S radostí vám můžeme oznámit, že budeme hrát v září na Riot Festu. Už se nemůžeme dočkat! Ryan, Sean, Ryan a Josh," vzkazuje skupina na sociálních sítích.


Yellowcard - Ocean Avenue (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení