VIDEO: Gloryhammer jsou epičtí (a blázniví) i s novým zpěvákem

Vydáno: 05.05.2022 15:31 - Ondra Weisbauer

Fantasy magoři Gloryhammer mají venku první pecku od vydání třetí desky "Legends from Beyond the Galactic Terrorvortex" z roku 2019. Před několika měsíci ovšem v kapele skončil zpěvák Thomas Winkler. Dokáže ho nový frontman nahradit?
Na konci loňského srpna oznámili tito vesmírní fantasy bardi, že jejich řady opouští frontman Angus McFife XIII., pravým jménem Thomas Winkler. Hudebník k ukončení spolupráce s kapelou uvedl, že byl vyhozen prostřednictvím e-mailu z důvodu neshod v obchodních a organizačních záležitostech.

V prosinci skupina oznámila, že jejich novým pěvcem se stal Sozos Michael, jehož vokální práci si můžete vyslechnout v kapelách jako Helion Prime, Eons Enthroned či Planeswalker. Jedná se však o důstojnou náhradu? Za nás rozhodně, ale zda se nový frontman uchytí i u fanoušků, je otázkou, kterou zodpoví až čas. Mezitím se nechte unášet na hřbetu jednorožce do dalekých vesmírných sfér v novém singlu "Fly Away".



GLORYHAMMER - Fly Away (Official Video) | Napalm Records


Speaking of account suspension, I haven't come across a single person complaining about this indicator on the bookmaker's website mostbet-az90-yukle.com and with the help of online bookmakers, it is easier than ever to bet and win from the comfort of your home

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení