VIDEO: Ozzy Osbourne to do Yungbluda nemilosrdně napálí autem

Vydáno: 16.04.2022 12:35 - Eliška Válková

V novém klipu Yungbluda k singlu "The Funeral" vás čeká děsivě zmalovaný Ozzy Osbourne, který se jako noční můra vznáší nad zpěvákovou rakví. Svou přítomností klip završí také Ozzyho manželka Sharon.
Píseň ovšem nese mnohem hlubší poselství. Impulsem k napsání písně podle zpěváka bylo, když si uvědomil, že neustále všem říká, jak by měli být sami sebou, ale sám se touto radou neřídil. Dle jeho slov je "The Funeral" o tom být nebojácný i přes všechny naše nejistoty. Je o egu, smrti, znovuzrození a samozřejmě tanci. Zkrátka o tom, jak být srovnaný sám se sebou.

"U téhle nové hudby jsem se podíval do zrcadla a řekl si: Nebudeš tu věčně, jak chceš, aby si tě pamatovali? Kdyby tě zítra srazilo auto a mohl bys zazpívat ještě jednu jedinou věc, než se staneš jídlem pro červy, který song by to byl? Popravdě, odpověď je ano. Tohle bych si vzal do hrobu," shrnuje Yungblud.

Pokud vás píseň oslovila, ještě stále je tu možnost kupovat lístky na druhý termín blížícího se koncertu. Yungblud vystoupí už 1. a 2. června v Malé sportovní hale v Holešovicích.



YUNGBLUD - The Funeral (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení