Three Days Grace uvidíme letos naživo hned dvakrát

Vydáno: 04.04.2022 10:00 - Tisková zpráva

O tom, že v České republice mají Three Days Grace silnou fanouškovskou základnu, není pochyb. Pořadatelé Rock for People Concerts to dobře vědí, a proto pozvali kapelu na dvojitý koncert. TDG vystoupí 4. října v brněnské hale Vodova a o den později v pražské Malé sportovní hale.
Fanoušci se mohou těšit na staré pecky, ale i novinky z alba "Explosions", které vyšlo v loňském roce. Kapela se vrací do České republiky po třech letech, kdy sklidila úspěch a vykouzlila skvělou atmosféru na hradě Špilberk.

Kapela Three Days Grace je u nás známá chemií mezi pódiem a fanoušky, která vždy zaručeně funguje, jak už na festivalu, nebo na samostatných koncertech. Jejich vystoupení je vždy nabito výjimečnou energií a atmosférou rock-metalového koncertu s nádechem grunge. Kapela svou inspiraci sbírala a její zvuk formovali takoví velikáni jako jsou Nine Inch Nails, White Zombie, Bring Me The Horizon nebo Lana Del Rey a překvapivě do toho zařadili i soundtrack kultovní klasiky "Ztracení chlapci".

Od úspěšného nástupu nového frontmana kapely uplynulo už devět let. V roce 2013 odešel zakládající člen a frontman Adam Gontier a jeho následníkem se stal baskytaristův bratr Matt Walst. O tom, že kapela při výběru nešlápla vedle, svědčí úspěšné album "Human" z podzimu 2014, na kterém se Matt podílel. Loni kapela přidala do své diskografie v pořadí 7. album "Explosions", se kterým vyrazila na turné s 12 zastávkami.

Vstupenky na oba koncerty pořídíte v síti GoOut za cenu 790-890 Kč (Brno) a 890 Kč (Praha).


Three Days Grace - So Called Life (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení