Slash vzpomíná na natáčení klipu Gánů November Rain. Měl nahnáno!

Vydáno: 20.03.2022 15:35 - Eliška Válková

Při poslechu hitu November Rain skupiny Guns N' Roses se asi každému vybaví ikonická scéna, ve které Slash hraje své kytarové sólo před kostelní kaplí v naprosté pustině. Slavný kytarista nyní zavzpomínal na to, jak děsivým zážitkem natáčení bylo.
"Režisér mi neřekl, že kolem mě budou lítat s vrtulníkem! Když jsem přišel na scénu a dělal svou práci, všiml jsem si, že ten vrtulník bude lítat tam a zpět, extrémně vysokou rychlostí a dostane se opravdu hodně nízko," řekl kytarista pro Yahoo!. "A v tom jsem si pomyslel, tak jo, tohle bude můj poslední den na Zemi. Byla to ta chvíle, kdy prostě rezignujete na to, že pravděpodobně zemřete. V té době jsem byl prostě tak nastavený - tehdy jsem se smrti moc nebál. Každopádně jsme to natočili a neměl jsem ani tušení, jak to bude pak vypadat. Ale nakonec to vypadalo dost dobře. Netušil jsem, že to bude tak nezapomenutelný zážitek," zavzpomínal.




Klip, který vyšel v roce 1992, byl ve své době jedním z nejžádanějších na MTV. Dokonce i v současnosti se těší velké oblibě. To dokazuje i fakt, že na YouTube atakuje již druhou miliardu zhlédnutí.



Guns N' Roses - November Rain




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení