Corey Taylor komentuje dění na Ukrajině. Slipknot v oblasti ruší koncerty

Vydáno: 04.03.2022 10:30 - Ondra Weisbauer

Frontman Slipknot se svým synem Griffinem nahráli na Twitter krátkou zprávu o naději pro všechny ukrajinské přátele a fanoušky. Vzhledem k nepředvídatelné situaci v Evropě se kapela rozhodla posunout koncerty v inkriminované oblasti.
Slipknot se přidávají k řadě velkých i menších kapel, mezi nimiž jsou i Iron Maiden, Green Day, Bring Me The Horizon, Yungblud, Iggy Pop, Royal Blood či Maneskin, které z důvodu ruské invaze na Ukrajinu posouvají všechny koncerty v Rusku a na Ukrajině (některé ale i v Bělorusku, nebo celé letní turné jako poslední zmínění poznámka red.). V případě Knotů by zbytek letní tour měl proběhnout podle plánu a zařádíme si na nich v pražské O2 Areně 28. července.




"Bohužel musíme odkložit naše vystoupení v Kyjevě, Moskvě a Minsku. Nové termíny již brzy domluvíme. Těšili jsme se na opětovné setkání s našimi fanoušky v těchto neuvěřitelných městech, která nám byla kvůli pandemii dlouho jako mnohá jiná uzavřena. Ale děláme tento krok v solidaritě s ukrajinským lidem. Věříme, že naši ruští a běloruští fanoušci jsou v naprosté většině jednotní s Ukrajinci v jejich boji za mír. Zůstaňte silní," nechali se 2. března slyšet Slipknot.




Slipknot - The Chapeltown Rag



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení