AUDIO: Známe další ukázku z chystané desky Halestorm

Vydáno: 08.02.2022 11:20 - Ondra Weisbauer

"The Steeple" vychází takřka půlrok po prvním singlu z očekávané páté desky nesoucí název "Back From The Dead". Nyní už víme, že se alba dočkáme v průběhu necelých tří měsíců a vydáme se v něm na cestu zpěvaččinou psychikou.
"Toto album jsme začali psát asi tři měsíce před covidem. Jakmile přišel lockdown a nebyli jsme schopni vystupovat a koncertovat, zmocnily se mě temné myšlenky a jakási krize identity. Toto album je příběhem o mně a o tom jak se vyhrabávám z té hluboké propasti. Je to cesta vyprávějící o duševním zdraví, zhýralosti, přežití, vykoupení a znovuobnovení víry v lidstvo," řekla o albu pro Loudwire frontwoman Lzzy Hale.




Samotný nový singl "The Steeple" je typický pomalejší Halestormovský rockec doplněný poselstvím o síle a znovunalezené naději. Jsme zvědaví, zda nám nové album nabídne i určitou revoluci po zvukové stránce, nebo se bude držet zavedených postupů (ale proč měnit něco, co funguje, že jo). Pátá studiovka "Back From The Dead" bude obsahovat 11 songů a vyjde 6. května.




Halestorm - The Steeple [Official Audio]
мошенники мошенники мошенники

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení