Z Fozzy se téměř po dvaceti letech odporoučel bubeník Frank Fontsere

Vydáno: 16.01.2022 20:30 - Anna Štěpánková

S příchodem nového roku oznámila atlantská metalový banda ztráty v kapele. Frank Fontsere se rozhodl opustit pozici bubeníka, kterou zastával celkem téměř dvě desítky let

"Důvod, proč musím odejít, je, že už nechci trávit čas mimo domov. Pokud mám být upřímný, cestování bylo vždy mým nejméně oblíbeným aspektem působení v kapele. Mám manželku a syna, který právě dovršil sedm let a den ode dne roste a mění se, jezdit na turné tedy pro mě bylo čím dál těžší. Ovlivňovalo to mou náladu a tím negativní dopad na lidi kolem sebe. V kapelní situaci to není dobré," prohlásil na svém instagramovém profilu Frank.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Frank Fontsere (@frankfontsere)



Fontsere byl jedním z původních členů Fozzy už od samotného začátku, jenž se datuje k roku 1999. Vyjma čtyřleté pauzy v letech 2005 - 2009 v kapele bubnoval po celou její existenci a podílel se na předchozích celkem sedmi studiových deskách.

A kdo usedne na Fontsereho místo? "Jsme velmi nadšení, že můžeme oznámit velkou novinku. Po celkem rozsáhlém konkurzu je novým bubeníkem Fozzyho náš dobrý přítel Grant Brooks," sdělila fanouškům skupina.



Fozzy - Sane (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení