Pochcat fanouškovi ksicht na pódiu? Tahle kapela se toho nebojí

Vydáno: 14.11.2021 21:15 - Dominik Šidlo

Ano, čtete správně, tenhle fakkap má na svědomí Sophia Urista, frontwoman amerických Brass Against. A nějakému hrdinovi se dokonce podařilo pořídit video!
Brass Against jsou u místních známí svými předělávkami rockových hitovek do drzejších verzí. Asi jako slabší odvar domácích Morčat na útěku. A Sophia má očividně tuhle drzost v krvi trojnásobně.

Přímo během koncertu na festivalu Welcome to Rockville, který se řadí k těm větším po území celých Spojených států, se během setu dostal na stage jistý fanoušek. A tento šťastlivec / smolař (necháme na vás) se položil na pódium, čehož zpěvačka využila a na pána mu pomočila obličej.

"Přiveďte na stage toho týpka s plechovkou na hlavě. Nachčiju mu do držky! Musím hrozně čůrat a na záchod to nestihnu," pravila Sophia. A jak řekla, tak učinila. 

Kapela se následně na svých sociálních sítích omluvila. "Sophia se nechala unést, nikdo z nás to nečekal. Tohle už od nás nikdy neuvidíte." Zajímavé ale je, že během výkonu činnosti na pódiu nikdo ze členů skupiny nehnul ani brvou.

Ta důležitá část videa začíná v čase 3:26



Brass Against "Wake Up" (Rage Against the Machine Cover) 2021 Welcome To Rockville

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení