K obnoveným Mudvayne se na koncertě připojil pátý hudebník. Víme, kdo to je

Vydáno: 15.10.2021 12:15 - Ondra Weisbauer

Tak čtveřice, nebo pětice? Mudvayne před pár dny odehráli svůj druhý koncert po dvanáctileté pauze. Nebyli přitom na stagi čtyři jako obvykle - vedle nich se objevil další kytarista, který po celý koncert držel ve stínu a zajišťoval doprovodné vokály. Víme, kdo to je!
Staronovou posilou týmu se stává zkušený kytarový technik Marcus Rafferty, dříve spolupracující s Lamb Of God, Saxon, Fozzy a právě Mudvayne. Ke kapele má hudebník blízko i díky tomu, že strávil nějaký čas jako kytarový technik a stage manažer Hellyeah, kapelou spoluzaloženou v roce 2006 zpěvákem Mudvayne Chadem Grayem, kytaristou Gregem Tribbettem a dnes již zesnulou legendou Vinnie Paulem z Pantery.

Dle Raffertyho Facebookového účtu, se kytarista připojil k Mudvayne už letos v dubnu, takže není známo, proč se skupinou nehrál při jejich první comebackové show na festivalu Inkcarceration v září, ani jestli se na stage připojí na dalším koncertě, který se koná 14. listopadu na Welcome to Rockville fest na Floridě. Počkáme a uvidíme. A když už v tom kapela bude, mohla by si udělat zastávku například, já nevím... v Praze. Stále se modlíme a čekáme.



Mudvayne - Dig @ Aftershock 2021

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení