VIDEO: Infected Rain představují novou fošnu, první pecka je venku

Vydáno: 16.10.2021 13:15 - Ondra Weisbauer

Jako ten pavouk, co lapil vyčerpanou kořist a postupně si ji namotává, Infected Rain kolem posluchačů splétají vlákna z výčitek a melancholie. Dle skupiny bychom si měli dávat pozor na to, zda nehledáme něco, co neexistuje.
"Postmortem Pt. 1" je prvním vydaným počinem z nově oznámené desky "Ecdysis" (biologický termín používaný pro svlékání "kůže" za učelem dalšího růstu živočicha, pozn. red.). "Zatímco byl celý svět v hluboké depresi, 'Ecdysis' pomalu ale jistě rostla a dospívala. Čas v izolaci od všech našich plánů a cílů, daleko od našich blízkých i pódia, v nás probudil něco nového a jiného. S tímto albem začíná nová kapitola, kapitola syrových emocí a plného nasazení," prozradila něco málo o nové tvorbě dredatá řvounka Lena Scissorhands.




Samotný otvírák "Postmortem Pt. 1", jehož název znamená "posmrtně/po smrti" (ale že si v těch odborných výrazech kapela libuje co?) je dle zpěvačky o neustálém hledání a nespokojenosti se životem: "Lidé jsou často zaslepeni hledáním dokonalého, že přehlíží pravé poklady života v honbě za lepším."




Volně řečeno, važte si všeho, co máte. V touze za tím nejlepším můžete nakonec obětovat úplně všechno. Toť poselství v pavučinou omotaném klipu. Filosofové a arachnofobici, bacha!

Páté studiovky se dočkáme 7. ledna 2022.


Podrobný rozhovor o dětství i sexuálních idolech se zpěvačkou Lenou najdete v aktuálním vydání magazínu Spark.



INFECTED RAIN - Postmortem Pt. 1 (Official Video) | Napalm Records


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení