Je to v masturbaci! Tom DeLonge odhalil svůj trik na zrychlení hry na kytaru

Vydáno: 28.09.2021 09:00 - Mates Krč

Bývalý zpěvák a kytarista legendární punkrockové smečky Blink-182 si opět pustil pusu na špacír. Poté, co se dlouho zabýval výzkumem mimozemského života, se nyní dal na dráhu učitele hry na kytaru. Lekce první začíná.
Zásadní objev a trik muzikant odtajnil během rozhovoru pro Guitar World. "Hrát na kytaru rychle není snadný," začal DeLonge. "Obzvlášt dělat to všechno dobře a rychle dlouhou dobu. Chcete vědět tajemství? Všechno je to o masturbaci. Je to jediný způsob, jak toho dosáhnout. Jestli nemasturbuješ, nemůžeš hrát punk rock," tvrdil s úsměvem na tváři zpěvák.




Už trochu vážněji poté DeLonge doplnil, že mu v začátcích hodně pomohly jeho oblíbené kapely. "Vyrůstal jsem na Descendents a ti vždycky hráli hrozně rychle. Snažil jsem se naučit to hrát na kytaru a zvládat rychlost. Díky bohu taky za metronom, který ti řekne, že máš držet tempo a nezrychlovat či nezpomalovat."

Jen před pár dny vypustil muzikant novou fošnu se svými Angels & Airwaves. Nahrávka "Lifeforms" vyšla 24. září, recenzi připravujeme.


blink-182 - Feeling This (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení