SIXX:A.M. už v říjnu vyrukují s bestofkou a memoáry Nikkiho Sixxe

Vydáno: 22.09.2021 11:45 - Jasmína Lorenz

Když jsme vloni v říjnu zpěváka Sixx:A.M Jamese Michaela naposledy zpovídali, sliboval, že vedle role producenta, které se v poslední době opět věnuje naplno, začíná také "něco" připravovat se svými dlouholetými přáteli Nikki Sixxem a DJ Ashbou.
Rok se s rokem sešel a je očividné, že Jamesova slova o návratu Sixx:A.M do nahrávacího studia nebyla jen planými sliby, které chce fanoušek slyšet. Neboť baskytarista Nikki Sixx už zřejmě tehdy pilně sepisoval své nové memoáry "The First 21. How I became Nikki Sixx", které stejně jako na samotném počátku, kdy Sixx:A.M původně jako výhradně studiový projekt vznikali a zhudebnili slavné Heroinové deníky, doplní deskou.


Po pěti letech od releasu dvolalba "Prayers for the Damned" a "Prayers for the Blessed" sice nevyrukují s kompletně novým materiál, ale kompilátem největších hitů, několika předělávek a také třemi novými skladbami, z nichž jedna ve vztahu k výše jmenovaným memoárům ponese název "The First 21". V tuto chvíli o ní můžeme prozradit pouze to, že je stylizována do soundu desky "Modern Vintage" z roku 2014.

Na její oficiální vydání si budeme muset ještě počkat, možná až do oficiálního releasu kompilace "Hits", který je naplánovaný na 22. října, ale už teď prozradíme, že pro skalní fanoušky Sixx:A.M bude nadcházející kompilace požitkem.

Nyní si ale dejte novou verzi "Pray for Me", která poprvé vyšla v roce 2007 na "The Heroin Diaries Soundtrack" a nyní se dočkala také nového lyric videoklipu. 


Rozhovor se Sixx:A.M připravujeme do listopadového Sparku. 

 

Sixx:A.M. - Pray for Me (Official Lyric Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení