VIDEO: Skillet se vrací s novým a tvrdým matrošem

Vydáno: 18.09.2021 08:00 - Ondra Weisbauer

Znáte vedlejší projekt frontmana Johna Coopera jménem Fight The Fury? Pokud ano, nová píseň "Surviving The Game" se vám bude líbit. Pokud ne, poslechněte nejdřív novou píseň a pak Fight The Fury, šťávu má obojí!
Křesťanská parta Skillet se během posledních měsíců neflákala a stihla během vynucené korona-pauzy napsat album. První ochutnávkou nové hudby je vzdorný song o přežití všech nástrah života pojmenovaný příznačně "Surviving The Game". Tvrdé kytarové pasáže i chraplák Johna Coopera (skutečně připomínající tvorbu jeho vedlejšáku Fight The Fury) přináší naději na návrat kapely k akčněji laděné hudbě, kterou kapela umí tak dobře. Novinku si můžete vychutnat v klipu oděném do zaprášeného postapokalyptického kabátu.




Jedenáctá studiovka kapely ponese název "Dominion" a najdeme na ní 12 skladeb, znějících už podle názvů docela temně. Tak snad! Nového počinu se dočkáme 14. ledna 2022.

"Naše deska 'Dominion' je o oslavě svobody a osvobození od strachu. Je o tom být tím, kým chceme být, říkat, co chceme říkat a věřit tomu, čemu chceme věřit," láká frontman John Cooper.

"Dominion" tracklist:
01. Surviving The Game
02. Standing In The Storm
03. Dominion
04. Valley Of Death
05. Beyond Incredible
06. Destiny
07. Refuge
08. Shout Your Freedom
09. Destroyer
10. Forever Or The End
11. Ignite
12. White Horse

Skillet - Surviving the Game (Official Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení