VIDEO: Takhle se naživo paří s Robem Zombie

Vydáno: 10.09.2021 15:25 - Ondra Weisbauer

Půl roku od své sedmé studiovky hází král všech freaků do davu videoklip k pecce "Shadow Of The Cemetery Man". V klipu najdete hafo koncertních záběrů a víc blikajících světel, než na vánočním stromku. Epileptici, bacha!
Ještě rok a půl před vydáním "The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy" hudebník prohlásil, že se jedná o nejlepší desku, kterou kdy vydal (tak jasný, nikdo nebude prohlašovat, že se chystá vydat průměrnou nebo dokonce špatnou desku) a za svým výrokem si stojí i s dvouletým odstupem.




"Může to znít jako velmi prázdné prohlášení, protože to před vydáním nového alba říká každý. Co jiného by přece měli říkat? Ale já mám pocit, že naše poslední tři desky opravdu stoupají po vzestupné trajektorii. Když máte kariéru, která je dlouhá (začala v roce 1985) je jasné, že máte lepší a horší období, nejen v prodejích, ale i kreativně. Nějak vám dojde dech a vy si řeknete: 'Takže co teď? Nechci se opakovat, ale necítím se inspirovaně.' Prostě se zaseknete. Přesně takové období jsem měl nějakou dobu do vydání desky 'Venomous Rat Regeneration Vendor' (2013). Tehdy přišel do kapely Ginger Fish a já poprvé v kariéře pocítil, že mám solidní kapelu. Můžete mít jakkoliv skvělé hudebníky, ale když tam není chemie, není to ono. Myslím si, že poslední tři desky jsou vážně mým vrcholem právě díky tomu. Je to o lidech," rozkecal se Rob.

A jak tráví čas po vydání desky? Aktuálně se plně věnuje přípravě natáčení filmové adaptace šedesátkového sitcomu The Munsters a na sociálních sítích zásobuje fandy fotkami z maskérny i staveniště domu rodinky Munsterových. Vše co o filmu prozatím víme se dozvíte ve výše přiloženém článku.


 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RobZombieofficial (@robzombieofficial)



Kompletní osmistránkový materiál o Robu Zombiem (na kterém si mákli redaktoři Fakkera), mini-recenze všech jeho alb a plakát k tomu najdete v dubnovém Sparku.


ROB ZOMBIE - Shadow Of The Cemetery Man (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení