Corey Taylor přibližuje, jak bude znít nové album Slipknot

Vydáno: 04.09.2021 09:00 - Milan Říský

Nová deska Slipknot? Prý úplně mimo všechno, co čekáme. A Corey Taylor prozradil, že se blíží její dokončení.
"Měl jsem dotočit své vokály, ale byl jsem v háji. Chybí mi už jen tři songy. Všechny ostatní jsem stihl mezi koncerty," vzkázal fanouškům během karantény v hotelu v Denveru, protože byl pozitivně testován na COVID -19.

Co se týče směřování desky, Corey na nepřekvapivě pěje jen chválu. "Poslední mám fakt rád, je to opravdu dobré album. Teď máme připravené temné a tvrdé věci ale i ty melodické. Jsou úplně mimo sféru čehokoliv, co jsme dělali dřív. Ale všechno to kurevsky souzní a funguje dohromady," předeslal k očekávané novince, o které se zatím neví, kdy přesně vyjde.

My osobně tipujeme že až příští rok, kam přesunuli Slipknot své turné po Evropě. Mezitím by třeba mohla vyjít mystická ztracená deska Slipknot "Look Outside Your Window" o které se poslední roky intenzivně mluví. A chystají se i nové masky.


 

Podle Taylora to bude navíc po delší době album, na něž nebral inspiraci k textům jen ve svém životě. "Snažím se dívat na věci z pohledu jiných lidí a vyprávět různí příběhy. K tomu se nějak vracím a je to velmi osvobozující," uzavřel.

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení