Kytarista Korn Head promluvil o odchodu basáka Fieldyho

Vydáno: 20.07.2021 20:45 - Dominik Šidlo

Fieldyho přestávka v kukuřicích je stále čerstvou a ne úplně objasněnou zprávou. Trochu světla na situaci vrhnul Brian "Head" Welch, který svého parťáka podržel.
"Fieldy je v pohodě. Je doma a je s dětmi. Je skvělým otcem. A je i skvělým člověkem, má život uspořádaný. Ty špatné zvyky, o kterých mluvil ve svém vyjádření, musí zvládnout on sám svým vlastním způsobem. Já k němu vzhlížím, hlavně jako k otci. Hodně si toho prošel a prostě potřebuje chvíli klidu pro sebe a svou rodinu. To je všechno."


Head zároveň zdůraznil, že všichni v Korn jsou s Fieldym za dobře a všichni se těší, až se co nejdřív vrátí zpátky do kapely. "Fieldy, Jon a Munky spolu jedou už šestadvacet let téměř bez přestávky. Já jsem byl osm let mimo bandu, takže jsem si odpočinul. A myslím, že Fieldy se prostě taky potřebuje jenom zregenerovat."

Baskytarové povinnosti v Korn prozatím plní Roberti "Ra" Diaz ze Suicidal Tendencies, který s Headem a spol aktuálně brázdí Ameriku po boku Staind. Fieldymu držíme všechny palce a doufáme, že ho uvidíme už na příští zastávce Korn v česku, která je plánovaná na květen příštího roku.


Korn - Love & Meth (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení