VIDEO: Co je lepší, než jeden song Palaye Royale? Dva songy Palaye Royale!

Vydáno: 12.07.2021 21:00 - Ondra Weisbauer

Zvukově kontrastující skladby "Punching Bag" a "No Love In LA", mají dle členů Palaye Royale představovat nejdůležitější počiny kariéry. Chlapci si teda věří a my se těšíme na jejich budoucnost.
Zatímco melancholická nakládačka "Punching Bag" vás napřímo majzne do palice (a to nejen unikátním hlasem Remingtona Leitha), popem říznutá "No Love In LA" odráží krutou realitu i vlastní zvrácenost v lesku latexových rukaviček. Obě novinky si samozřejmě vysloužily i videoklipy a podle vyjádření kapely mají definovat jejich budoucí tvorbu víc než výrazně.

"Naším cílem bylo zachytit a do hudby promítnout pravdu, upřímnost i pocity úzkosti, kterými jsme si v kapele vzájemně prošli. Během tohoto procesu nahrávání se nám díky naší nové tvorbě lépe povedlo smířit se s minulostí a nakonec se i více radovat z přítomnosti. Vždy jsme se snažili posouvat hranice a věříme, že díky 'Punching Bag' a 'No Love In LA' jsme se hudebně i textově dostali sakra vysoko. Připravte se na jízdu, tohle je teprve začátek," prozradila kapela.



PALAYE ROYALE - Punching Bag (Official Music Video)


PALAYE ROYALE - No Love In LA (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení