Limp Bizkit znovu vrací do hry nové album

Vydáno: 10.07.2021 08:45 - Dominik Šidlo

No jo, kdo jinej by mohl brzdit vydání novýho matroše Limp Bizkit než strejda Durst. Tak ale makej, Frede!
Ještě nedávno to vypadalo, že Wes Borland hodil flintu Limp Bizkit do žita, protože sám tvrdil, že už ani nevěří v novou desku. Kolem titulu nevydané placky "Stampede Of The Disco Elephants" se ale věci průběžně hýbou už skoro deset let.


Přitom je podle Wese album z osmdesáti procent hotové. "Během posledních deseti let jsme byli v různých studiích asi sedmkrát," praví Borland. "Pracovali jsme na desce usilovně, ale Fred byl pokaždé nespokojený s výsledkem. Proto šly ven jen střípky v podobě singlů, konečnou podobu však zatím nemáme."


"Máme hotových asi 35 songů instrumentálně, ke kterým Fred udělal vokály, ale vzápětí je zase vyhodil. Pak je nahrál znovu, ale zase je zahodil. Ale mám pocit, že teď už je ve fázi, kdy si vybere písně, které mu nejvíc sednou, a dokončíme tu nahrávku. Držím nám palce!"

Podle Wese se deska pravděpodobně ani nebude jmenovat "Stampede Of The Disco Elephants". Zároveň si stojí za tím, že obsažené riffy a hudba celkově jsou tím nejlepším, co jako muzkant vytvořil.

Zajímavé, ještě před třičtvrtě rokem to vypadalo, že Limp Bizkit budou tvůrcovsky už navždy spát, teď ale naděje září dost jasně. Doufáme, že z plánů nesejde a Bizkiti se konečně zase ukážou na světle autorského světa.


Limp Bizkit - Ready To Go ft. Lil Wayne (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení