Basák Fieldy dočasně opouští Korn

Vydáno: 21.06.2021 22:00 - Dominik Šidlo

Poprvé za osmadvacet let působení v Korn si Reginald Arvizu alias Fieldy vzal volno od Korn. Šok?
"Posledních šest let jsem bojoval s osobními problémy, které ve mně probudily mé někdejší zlé návyky, kvůli čemuž začaly vznikat třenice s lidmi kolem mě. Bylo mi řečeno, že bych si měl vzít nějaký čas na zotavenou. Budu to respektovat a vyhradím si čas na léčení," začal svůj vzkaz všem fans Fieldy.



"Budu se snažit svých zlozvyků zbavit. Pokusím se udržet ve tvůrčím módu, abych zůstal po vnitřní stránce v pohodě. Děkuju za vaši podporu, trpělivost a porozumění. Jonathane, Munky, Rayi a Heade, miluju vás a nechci mezi nás přinášet žádné negativní napětí."

Co by to tak mohlo být? Návrat k alkoholu nebo tvrdším drogám? Zatím můžeme jen hádat, obratem "návrat ke starým návykům" ale Fieldy trochu napovídá. Není žádným tajemstvím, že v minulosti banda pařila ostošest pod vlivem všemožných látek. Zajímavým faktem je, že co se týče druhého Fieldyho projektu Stilwell, o přestávce nepadlo ani slovo. Na sociálních sítích Stillwell sice basák zveřejnil stejný status jako u Korn, adresoval jej však pouze druhým jmenovaným.

Kromě několika kratších rodinných či zdravotních přestávek Fieldy v kapele působil od úplného začátku. Jedinými členy, kteří se z Korn od počátku kapely v první polovně 90. let nikdy nevzdálili, tedy zůstávají zpěvák Jonathan Davis a kytaristy Munky.


O Korn i bubácích Jonathana Davise jsme se široce rozepsali do Fakkera 09/2019. Stále jej seženete v nášem e-shopu. V časáku najdete i plakát kapely.


Korn titulka 2019



Korn - Alone I Break

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení