VIDEO: Clown ze Slipknot odhaluje taje své sólo tvorby. Metal nečekejte

Vydáno: 15.06.2021 10:15 - Ondra Weisbauer

Michael Shawn Crahan, známý spíše jako Clown z maskované party Slipknot, je mužem mnoha tváří a talentů. Jak teda vypadá jeho vlastní tvorba? Na hony vzdálená Slipknot!
Jenom výčet jeho pozic v kapele by dal na slušný životopis (je přece spoluzakladatelem, perkusionistou, produkčním designérem a uměleckým vizionářem jedné z nejznámějších metalových kapel), ale tím zdaleka nekončíme. Kromě toho maká v kapelách Dirty Little Rabbits, To My Surprise a The Black Dots Of Death, je však také malířem a fotografem (jeho práce jsou v galeriích po celém světě), režisér klipů, kameraman, herec...


Takže jaká je jeho sólo tvorba? Synťáky narvaná k prasknutí. V pěti postupně vydávaných skladbách, z nichž jako ukázky máte níže "Brainwash Love - Death Inside", "Brainwash Love - Feed The Worms Birds" a "Live Your Life" se dočkáme takového množství repetetivních elektronických zvuků, že už si v NASA po poslechu pomysleli, že jim mimozemšťané posílají signály. To všechno v klipech, které svým vizuálem připomínají osmdesátkové představy o vzdálené budoucnosti. Proti gustu žádnej dišputát - hlavně, že ho to baví. 

Co se nové tvorby jeho hlavní skupiny Slipknot týče, práce na albu prý pokračují lépe než příznivě. "Doufáme, že do konce července dokončíme nahrávání a ještě letos album vydáme, ale nic neslibujem," prozradil Clown.


Brainwash Love - Feed The Worms Birds


Brainwash Love - Death Inside


Live Your Life
 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení